Fijn dat je eventjes komt kijken wie er achter het juwelenlabel Lily zit ;-)

Al van kleins af aan, maak ik graag dingen. Je kan het zo gek niet bedenken, of ik heb het al gemaakt. Met mijn handen bezig zijn geeft me voldoening, iets bedenken en daarna creëren zorgt voor een fijne flow!

Alles wat je ziet van Lily is handgemaakt: van de oorbellen, tot de website, tot het ontwerp van de kaartjes! In 2012 begon ik mijn handgemaakte juwelen te verkopen, eerst heel kleinschalig maar het groeide al gauw uit tot meer: nu is er een echte webwinkel én kan je mijn oorbelletjes ook in heel wat fysieke winkels shoppen!

In mijn vrije tijd ben ik het liefst van al aan zee. De golven, de wind die nu eens krachtig dan weer zachtjes rond je oren fluit, de kleuren van de zee en de lucht en soms onzichtbare overgang ertussen... Ik kan er niet genoeg van krijgen! Daarnaast ben ik ook een grote poezenfan: mijn 4 superlieve katten zorgen vaak voor een (glim)lach! En de moestuin, ja, dat is nog een andere liefde. Zelf plantjes opkweken, ze dan in de grond steken en enkele weken later in een sappige tomaat kunnen bijten, zalig!

En jij, wie ben jij? Ik vind het zalig om feedback te krijgen van klanten, om vragen te beantwoorden, of een juweeltje op maat te maken. Laat dus zeker van je horen. Tot gauw!

Dank je wel om in mijn webshop te winkelen!

© 2020 - 2023 LILY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel